Baba

Öt perc alatt megszületett a baba

A kismamának arra sem volt ideje, hogy segítséget hívjon. Önállóan hozta világra a kisfiát.
Heather és kisfia

Heather és kisfia

Forrás: dailymail.co.uk

A 23 éves kismama, Heather Thorpe a szülei házában, csütörtök este nyugodtan feküdt le aludni, hiszen még tíz napja volt hátra a szülés várható időpontjáig, és semmi sem utalt arra, hogy kisbabája előbb akarna világra jönni.

Hajnalban aztán erős fájásokra ébredt. Arra azonban már nem volt ideje, hogy segítséget hívjon, vagy akár felkapcsolja a lámpát, hiszen érezte, hogy azonnal megszül. „Egyedül szültem a sötétben. A természetes ösztön diktálta, hogy mit kell tennem” – idézte fel a fiatal anyuka a villámgyors szülést egy brit lap riportjában.

A kisbaba mindössze öt perc alatt világra is jött, Heather csak ezután kezdett kiabálni. Mire a szülei berontottak a lány hálószobájába, ő már az unokájukkal együtt fogadta őket.

Az anyát és kisfiát kórházba szállították, ahol kiderült, hogy mindketten egészségesek, a szülés szokatlan körülményei egyikükben sem tettek kárt. „Elégedett vagyok, hogy egyedül meg tudtam csinálni” – mondta Heather.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Öt perc alatt megszületett a baba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top