Baba

Babát dajkált az orvos, miközben a sürgősségi osztályt vezette

Imádják a Facebookon a figyelmes orvost.

Az új-zélandi Waikato kórház tette közzé Facebook-oldalán az alábbi fotót, melyen sürgősségi osztályuk vezetője, dr. Muir Wallace látható egy kisbabával a vállán. A fotó rendkívül népszerű lett az elmúlt napokban a közösségi oldalon. Érthető módon.

A kórház egyik munkatársa elmondta, a kisbaba édesanyjával volt a kórházban. A nő nagyon rosszul érezte magát, és vizsgálatokra volt szüksége, a babára viszont vigyáznia kellett valakinek. Bár többen is próbálták meg megnyugtatni a csöppséget, végül csak Wallace doktor vállán tudott elaludni.

A doktor nagyjából egy órán keresztül vigyázott a babára, miközben ezzel párhuzamosan végezte a sürgősségi osztály irányításával kapcsolatos feladatokat is.

A képhez rengeteg komment érkezett, írt például egy anyuka, akinek a fia nemrégiben azért került a sürgősségire, mert megégette az arcát, és dr. Wallace velük is nagyon figyelmesen bánt.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top