nlc.hu
Baba

Koraszülöttek halloweeni jelmezben

Halloweeni jelmezbe öltöztették a korababákat, próbálunk nem sírni

De azért valami így is a szemünkbe ment.

Magyarországon nincs Halloween, ezt tudjuk, de Amerikában nagyon is van, tehát például Floridában is. Annyira, hogy még az állam egyik koraszülöttekre is szakosodott kórházába, a Tallahassee Memorial HealthCare-be is beköltözött az ünnep. A nővérek ugyanis – persze óvatosan – jelmezbe öltöztették az intézmény korababáit.

Halloweeni jelmezbe öltöztetett korababa

Forrás: Facebook/Tallahassee Memorial HealthCare

Mint kiderült, ez náluk hagyomány: minden évben eljátsszák az inkubátorokban, vagy azon kívül növekvő csecsemőkkel, és minden évben egyre kreatívabbak. Van itt minden: postás, mekis sültkrumpli, Mr. Incredible, vagy éppen Yoda.

Halloweeni jelmezbe öltöztetett korababa

Forrás: Facebook/Tallahassee Memorial HealthCare

Szerencsére nem kell beérnünk ezzel a két képpel, a nővérek ugyanis egy egész albumot feltöltöttek a Facebookra, terápiás jelleggel fel is írjuk minden kedves olvasónknak a megtekintését. Külön felhívnánk a figyelmet a kreatív képaláírásokra!

Azt azért hozzátették a nővérek, hogy a jelmezeket csak a fotó kedvéért aggatták a csecsemőkre, egyébként szigorú protokoll szerint járnak el, a babákat pedig a hátukon fekve helyezték vissza a helyükre, és minden felesleges tárgyat eltávolítottak.

Forrás: Yahho! Life

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top