Baba

Nem tudta, hogy terhes, a konyhában szült a tini

Kisbabája mindössze 453 gramm volt, amikor váratlanul világra jött.

A 18 éves Milaois Murphy egész éjszaka rosszul érezte magát. Fájt a háta, és egyfolytában hányt. Az édesanyja azt hitte, hogy vakbélgyulladása van. Hajnali 3 körül be akartak menni a kórházba, ám a lány egyszer csak nyomást érzett, elfolyt a magzatvize, majd néhány perccel később, a konyhában megszülte a gyermekét. Pedig előzőleg fogalma sem volt róla, hogy terhes.

Milaois Murphy (Instagram)

A történtek miatt sokkot kapott, így először fel sem fogta, hogy mi történt. A mindössze 453 grammos baba felsírt ugyan, de pár perccel később leállt a légzése, Milaois édesanyja kezdte meg az újraélesztését. A mentők hamarosan kiértek, és kórházba vitték a lányt és a csecsemőt.

Milaois és Harper (Instagram)

Másnap reggel Milaois megnézte a kisbabáját, és saját bevallása szerint ekkor be is indult nála az anyai ösztön. Felhívta a baba édesapját, majd már közösen választották ki a csöppségnek a Harper nevet.

A baba három hónapot töltött a koraszülött intenzíven, és két szemműtéte is volt. Még mindig úgy néz ki, mint egy újszülött, a súlya most 3,6 kiló.

Bár váratlanul jött, szülei nagyon szeretik, és odaadóan gondozzák a kis Harpert. Milaois most csak a gyermekére koncentrál, de jövőre szeretne visszatérni az iskolába és leérettségizni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top