Baba

Beszólt a lusta nőknek a szuperfitt anyuka

Belinda Norton azt mondja, elég a nyavalygásból: ha csak napi fél órára letennék az anyukák a telefont, nekik is bombaalakjuk lehetne, mint neki.

„A változást elfogadjuk – akkor fogadjuk el a fejlődést is!” – vallja Belinda Norton, az Instagram „Fit Mamája”, utalva ezzel arra, hogy az egy dolog, ha elfogadjuk, hogy a terhesség 9 hónapja alatt megváltozik a testünk, de ne süppedjünk bele az új formánkba. Mert igenis lehetünk jobbak!

A 42 éves Belinda, aki maga is háromgyerekes anyuka, azt mondja, jobb formában van most, mint a húszas éveiben. A terhességei után kezdett rendszeresen edzeni, amivel nemcsak kockahasra tett szert, hanem nagyobb önbizalomra és kirobbanó közérzetre is.

„Elég az önsajnálatból. Elég a kifogásokból. Elég a várakozásból. Nem kell órákat az edzőteremben töltened. Csak tedd le napi 30 percre a telefonod, és elképesztő dolgokat érhetsz el!”

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top