Baba
Szponzorált tartalom

A könyv, amelyért vérre menő harc megy a neten – így vásárolj a neten kisgyereknek

Hároméves kor környékén beindul a gyerekeknél a vágycunami, hétfőn én kicsi pónim kell, kedden Barbie, szerdán pedig már mindegy, csak játék legyen. Ilyen „apróságokra” egy kisebb vagyont tudnak elkölteni a gyanútlan anyukák – érdemes résen lenni.

Barbie

Emlékszem, hogy annyira vigyáztam a Barbie babáimra, hogy a lányom szinte az összeset megkapta 4 éves kora környékén, hatalmas volt az öröm. Nem számított, hogy nem eredeti a csomagolás, és az sem, hogy kócos a hajuk. Ezért arra jutottam, hogy pár évig, ha tehetem, nem veszek újat, keresek jó állapotban lévő használtat. És ami még ennél is jobb, hogy a babákhoz tartozó konyhákat, autókat és egyéb felszereléseket is nagyon  jó áron találom meg használtan.

Duplo

Épp tíz perce volt, hogy hosszan magyaráztam a barátnőmnek, hogy ne vegyen az első időkben a lányának vadiúj építőjátékot, hiszen úgysem az fog számítani, hogy minden darab megvan-e, ráadásul kevés a pótolhatatlan egyedi elem. Ezekből is érdemes úgy vásárolni, hogy egy egész „csomagot”, nem egy-egy készletet.

Roller

Az új rollerek nem olcsók, 7000-8000 ezer forint egy jobb darab, aztán pár év, és kinövi, ráadásul bringát is kell majd venni, mert azt úgysem lehet kikerülni. Én sokat böngésztem a neten, és végül egy hibátlan állapotban lévő csajos, unikornisosat találtam 4000 forintért. Két évig volt használatban, minden fillért megért, de ha ennél többet kellett volna költenem rá, nem lennék most ilyen elégedett.

Anna, Peti, Gergő

Nincs nekem semmi bajom Bartos Erikával, de az biztos, hogy boldoggá tesz a tudat, hogy a lányom már kinőtt az Anna, Peti, Gergőből, két éven keresztül olvastam a meséket minden este. Előtte 3 hónapig próbáltam megszerezni a könyveket, amelyekre egyébként a bölcsiben szoktatták lányomat, addig max. a Bogyó és Babóca ment, de az legalább nem hiánycikk. Az Anna, Peti, Gergő azonban új nyomtatásban nem kapható, ezért marad a használt, amit nem is olyan egyszerű beszerezni, de a mai napig emlékszem rá, amikor hazavittem a sorozatot, amit azóta persze már mi is eladtunk.

Mászóka

Nagyon szerettem volna, ha lányomnak van egy nagy lombháza – nem lett. Több okból sem, egyrészt nincs nagy fa a kertünkben, másrészt nincs a családban barkácsbajnok ezermester. A minijátszótérről viszont nem szerettem volna lemondani, ezért vadul elkezdtem keresgélni. A második órában rájöttem, hogy ebből is hatalmas luxus újat venni, ugyanis fele áron juthatok hozzá jó minőségű, használt darabhoz. Így lett 20 000 forintért hintaállvány és 10 000 forintért homokozó. Na jó, ennél még lehetett volna nagyobbat is álmodni, de a célnak ez is tökéletesen megfelelt.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top