nlc.hu
Baba

Lemondtak a babájukról

Béranyát fogadtak, de végül mégsem kellett nekik a baba

Teljes felelőtlenség: gyereket szeretett volna az olasz pár, végül mégsem kellett nekik a baba.

Elképesztő történet mutat rá, milyen nem várt veszélyeket rejthet a béranyaság intézménye.

Ukrajnában legálisan lehet béranya segítségét igénybe venni gyermek kihordásához, ezért rengetegen utaznak ide más országokból, hogy így alapítsanak családot.

béranya

Fotó: Kristina Paukshtite/Pexels

Egy olasz pár is így tett, ám amikor megszületett a babájuk, egy egészséges kislány, nem vitték magukkal, inkább rábízták egy bébiszitterre, és hazautaztak – írja a 24.hu a Mirrorra hivatkozva.

Azt ígérték, visszajönnek, ám ez a gyerek tizenhat hónapos koráig nem történt meg, ezért a rá vigyázó nő jelentkezett az olasz konzulátuson.

A hatóságok felkutatták a szülőket, akik lemondtak a kicsiről, ezért a bíróság úgy döntött, örökbe adják őt.

Dadája állítólag nehezen viselte a hírt, de végül átadta a kislányt az olasz Vöröskeresztnek, amelynek orvosa és nővére érte ment, majd Malpensába repültek vele, és nevelőszülőkre bízták, amíg a procedúra lezárul.

Vagyis ez a sokadik ember és környezet, amihez a picinek hozzá kell szoknia, sajnos fennáll a veszély, hogy mindez traumaként hagy majd nyomot a lelkében. Azt nem tudni, hogy a róla lemondó párt elmarasztalják-e a történtek miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top