nlc.hu
Baba

Súlyos baleset miatt videochaten nézte fia születését

Majdnem életét vesztette egy balesetben, csak telefonon tudta követni első gyermeke születését

Közvetlenül első gyermeke születése előtt szenvedett kis híján halálos biciklibalesetet egy ausztrál férfi.

Egy ausztrál kispapa úgy döntött, első gyermeke születése előtt még elmegy egy utolsó biciklitúrára. Útközben azonban súlyos balesetet szenvedett, miután nehezen stabilizálták az állapotát, menőhelikopterrel kellett kórházba vinni. Josh barátai hamarabb tudtak a balesetről, mint a felesége, Skye, akinek tekintettel az állapotára csak annyit mondtak, hogy férje térdsérülést szenvedett, írja a 24.hu.

A nő a kórházba sietve szembesült azzal, hogy sokkal nagyobb a baj, és férje valójában az életéért küzd. Három percre engedték be hozzá, az orvosok azt tanácsolták, hogy búcsúzzon el tőle, majd betolták a hatórás műtétre a férfit. Az egyik műtős azt mondta az aggódó feleségnek, hogy sosem látott még ilyen súlyos állapotú beteget, és csoda, hogy életben van. Néhány nappal később beindult a szülés, és Skye-t ugyanabba a kórházba vitték, ahol férje feküdt.

Sajnos Josh állapota miatt fizikailag nem lehetett jelen a szülésnél, ám barátai segítségével videócseten követhette az eseményeket, így fiát, Xandert is először telefonon keresztül pillanthatta meg. Később a babát természetesen odavitték a betegágyához is. „Nem így terveztük a kisfiunk érkezését, de egy szörnyű helyzetből a legjobbat hoztuk ki, a csöppséget nagyon szereti apukája, akit minden reggel és este meglátogatott” – mesélte Skye. A baleset óta hét hónap telt el,  és Josh kálváriája sajnos nem ért véget, két hónapja a szövődmények miatt ismét kórházba kellett szállítani.

újszülött

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top