nlc.hu
Baba

Minilakásra cserélték a méregdrága albérletet

Olyan pici házban laknak, hogy nem is tudnak benne felállni

Elegük lett a drága albérletből.

Egy háromtagú londoni család megelégelte, hogy mindenük rámegy a brit főváros méregdrága albérleteire, ezért különös megoldásra szánták el magukat. Míg korábban 1250 fontot (közel 540 ezer forintot) is fizettek az albérletért, rájöttek, hogy nincs szükségük három szobára, ezért körülnéztek az ingatlanpiacon és különleges megoldásra bukkantak – írja a Ladbible.

Egy olyan pici házba költöztek be, amelynek az alsó szintjén nem egészen két méter a belmagasság, a felső szinten pedig még másfél méter sincs, ami azt jelenti, hogy a két felnőtt nem is tud kiegyenesedni odafent. 

Minilakásra cserélték a drága albérletet

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A ház még a vízhálózatra sincs rákötve, a zuhanyzást, mosást és mosogatást egy 250 literes tartályból oldják meg, míg az ivóvíz-ellátásra egy másik, tízliteres tartályt használnak, amint 2-3 naponta kell feltölteni. A nagyobb tartály 3-4 naponta szorul utántöltésre. 

Ezt leszámítva minden olyan, mint egy „normál” házban, talán csak annyi még a különbség, hogy az emeletre nem lépcső vezet, hanem létrán kell felmászni. 

A fotókért kattints a Ladbible cikkére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top