nlc.hu
Baba

Baby Shark szólt a repülőn

Egy repülőnyi utas énekelte a Baby Sharkot, hogy megnyugtassanak egy síró kisfiút

Kevés rosszabb kombináció van, mint egy síró kisgyerek egy repülőn. Ennek a gépnek az utasai azonban feltalálták magukat.

Nagyon kedves utasokat hozott össze a sors egy Dubaiból induló repülőgépen. Amikor egy négyéves kisfiú elkezdett sírni és nyűgösködni, nem nézték tétlenül a szülők szenvedését, hanem mindannyian rázendítettek az elmúlt évek egyik legfülbemászóbb, ám a gyerekek által nagyon kedvelt dalára, a Baby Sharkra.

Az Insider beszámolója szerint a dal működött, a fiúcska kezdett megnyugodni. Az egészet egy utas kezdte, aki a kicsi sírása hallatán elkezdte mormolni a dal nem túl bonyolult szövegét, ebbe pedig egyre többen kapcsolódtak be.

Delta Airlines repülője

Képünk illusztráció (Fotó: Wikipédia, Bryan Correira)

Az esetről videót megosztó férfi, Parikshit Balochi elmondta, hogy őt személy szerint eléggé zavarják a síró gyerekek, ugyanakkor „Bizonyos toleranciára van szükség. Ez csak egy gyerek, nem a világ vége” – tette hozzá bölcsen.

Itt az eredeti:

A Baby Shark lett egyébként az első dal a Youtube-on, ami elérte a tízmilliárdos megtekintést. Annyira felkapott lett, hogy jövőre film is készül belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top