nlc.hu
Baba

Egy napon szült az egypetéjű ikerpár

Egy napon és egy kórházban szült egypetéjű ikertestvérével a kaliforniai nő

Nagyon örültek, hogy nemcsak a terhesség, hanem a szülés élményében is osztozhattak.
Jill Justiniani és Erin Cheplak

Jill Justiniani és Erin Cheplak egypetéjű ikertestvérek. A két kaliforniai nő egy anaheimi kórházban szülte meg a kisfiát, ráadásul ugyanazon a napon, és mindkét kisbaba gyakorlatilag azonos súllyal és azonos magassággal látta meg a napvilágot – írja a upi.

Ez alapján úgy tűnhet, mintha az egy napon szülést megtervezték volna, és a tervüket sikerült tökéletesen megvalósítani, de nem így történt. Justiniani május ötödikére volt kiírva császármetszésre, de a testvérének akkor még hátravolt tíz napja a szülés tervezett időpontjáig, csakhogy a vártnál korábban folyt el a magzatvize. A két nővér nagyon örült annak, hogy közösen tudták átélni a terhesség élményét, hiszen ha bármilyen kérdés vagy probléma felmerült, azt azonnal meg tudták beszélni egymással, és tudtak egymásnak segíteni. Az ikertestvérek egy napon szülése nagyon ritka, de azért létező jelenség, amire az nlc-n is mutattunk már be pár példát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top