nlc.hu
Baba

Csaknem 140 évet várt egy család arra, hogy valakinél lány szülessen

Csaknem 140 évet vártak ebben a családban arra, hogy lánygyermek is szülessen

A várva várt kislány március 17-én született.
140 évet vártak arra, hogy lányuk szülessen

Igaz a mondás, hogy mindegy, milyen nemű lesz a baba, a lényeg, hogy egészséges legyen, a Clark család tagjai részéről azonban érthető, hogy kislány érkezésében reménykedtek, amikor megtudták, hogy Carolyn ismét babát vár.

Az apuka, Andrew Clark családjában 1885-ben született utoljára lánygyermek, onnantól kezdve csakis fiúk láttak napvilágot. A baba nemfelfedő buliját szeptemberben tartották, a szülők is akkor látták megdöbbenve, hogy a nagy gonddal elkészített sütik belseje bizony rózsaszín!

Carolyn azt mesélte, hogy amikor megismerte a férjét, egyszerűen nem akarta elhinni, hogy csaknem 140 éve várnak egy kislányra a családban. A most született kisbaba, aki az Audrey nevet kapta, azért is csodálatos a szülei és a rokonai számára, mert Carolyn 2021 januárjában elveszített egy magzatot.

„A történtek után el is felejtettünk azért drukkolni, hogy lányunk szülessen, csak az számított, hogy minden rendben legyen a terhességgel és a babával is. Azt, hogy milyen nemű lesz, mi sem tudtuk, csak a bulin szembesültünk vele, és alig hittünk a szemünknek!” – mesélték a meglepett szülők, akik szinte teljesen biztosak voltak benne, hogy kék krémet rejt majd a baba tiszteletére készült sütemény. 

A család még mindig nehezen hiszi el, hogy mindez megtörtént velük, a fellegekben járnak a boldogságtól!

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top