nlc.hu
Baba

16 évet töltött terhességgel egy anyuka

16 évet töltött terhességgel a 22 gyermekes anyuka

Sue Radford mindössze 13 éves volt, amikor először teherbe esett, azóta pedig már 22 gyermek édesanyja. A 48 éves nő összesen 16 évet töltött el azzal, hogy terhes volt. A nem hétköznapi és kihívásokkal teli életüket pedig a közösségi oldalaikon is dokumentálják.

Nagy-Britannia legnagyobb családja, a Radford család Instagramon, illetve Youtube-csatornájukon osztják meg mindennapjaikat az emberekkel. Sue és Noel Redfordnak összesen 22 gyermeke van és hétköznapjaikat kendőzetlenül meg is mutatják követőiknek. 

Egy utazásra való felkészülés sokszor még egy főnek is kihívást jelent, főleg, ha repülőről van szó, azonban a család bebizonyította, hogy ez 22 gyerekkel sem lehetetlen. A 48 éves nő Instagram-storyjában osztotta meg az ezzel járó kihívásokat. A floridai kirándulásukra például 17 bőrönddel indultak útnak, ami valljuk be, nem kevés logisztikát és költséget igényelhet. 

Család a tengerparton

Család a tengerparton
(Fotó: Getty Images/)

Sue és Noel legnagyobb gyermeke a 33 éves Chris, míg legkisebb a 4 éves Bonnie. A pár sok nehézségen ment keresztül az évek során, ugyanis 2014-ben egyik gyermekük halva született. Legkisebb gyermekük 2020-ban született, ezután a házaspár pedig úgy döntött, hogy nem szeretne több lurkót. 

„Nem lesz több kis Radford, legalábbis tőlünk nem!” – nyilatkozta Noel. 

Sue először 13 éves korában esett teherbe, ekkoriban férje 18 éves volt. A család szerint Sue körülbelül 16 évet töltött el azzal, hogy terhes volt. A család mindezek ellenére teljesen átlagosan él, legfőbb bevételük Noel pékségéből származik, mellette pedig több százezer követővel rendelkeznek Youtube-on és Instagramon is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top