nlc.hu
Baba

Az adás előtt pár órával született meg a várandós Britain's Got Talent versenyző kislánya

Várandósan énekelt a zsűri előtt, az adás előtt pár órával született meg a kislánya

A kis Aida már születése előtt is igazi sztár volt.

A várandós Amy Lou Smith a harmincadik hétben volt, amikor januárban jelentkezett a Britain’s Got Talent című műsorba. A zsűritagok, Simon Cowell és Amanda Holden meg is jegyezték, lehet, hogy ott, a színpadon fog megszületni a baba, de a kislány végül néhány órával azelőtt jött világra, hogy adásba került volna a rész, amiben Amy Lou Smith szerepel.

A kismama az előadásával mindenkit lenyűgözött, és minden zsűritag úgy döntött, igennel szavaz rá. „Hihetetlen, hogy mennyi szeretetet és támogatást kaptam a műsorban való szereplésem után. És nem is tudom szavakba önteni, mennyire imádjuk a kislányunkat. Ő tette teljessé a családot… Olyan, mintha egy álomban élnék, és állandóan figyelmeztetnem kell magam, hogy nem, ez bizony a valóság” – nyilatkozta.

Hozzátette, az időzítés véletlen volt, csak egy nappal a szülés előtt tudta meg, hogy a válogató azon a hétvégén kerül adásba, amikorra ki van írva, és a műsor készítői sem tudták, hogy Amy Lou Smith pontosan mikorra várja a babáját, ezt ugyanis nem árulta el nekik, vagyis mindez a véletlen műve volt. „Micsoda nap volt ez, kész őrület, ahogyan a sok pozitív visszajelzés is, amit kaptam. Annyira boldog vagyok” – tette hozzá. 

Amy Lou Smith a Britain's Got Talent válogatóján

Fotó: Britain’s Got Talent/Youtube

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top