nlc.hu
Baba

Összebalhézott az anyukájával, a nagymamájához szökött egy kisfiú

130 km-t tekert a nagymamája házáig egy kisfiú, miután összeveszett az anyukájával

Bár a vita hevében az anyukája fejéhez vágta, hogy összepakol és elmegy a nagymamájához, álmában sem gondolta volna, hogy a 11 éves kisfiú tényleg megteszi.
bicikliző kisfiú

Már csak azért sem hitte, hogy így tesz a fia, mert a nagymama 140 kilóméterre lakik tőlük, ezt a távolságot pedig nem olyan könnyű legyőznie egy kiskamasznak. A kínai fiú mégsem tartotta lehetetlennek, ezért felpattant a bringájára, és 22 órán át tekert, forgalmas utakon, éjszaka is. 

Kicsivel a cél előtt, úgy 130 kilóméter megtétele után muszáj volt megállnia pihenni, a lábai ugyanis nem bírták tovább az intenzív igénybevételt. A járókelők felfigyeltek a kimerült és magányos gyermekre, ezért értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások alig hittek a fülüknek, amikor meghallották, honnan indult és hova tartott a kisfiú, aki annyira kifáradt addigra, hogy a rendőröknek ölben kellett odavinni az autójukhoz.

A 11 éves gyerek párszor elvétette az irányt, kitartásának köszönhetően azonban csak egy órányi útra volt a nagymamája házától. Az útra otthonról csak egy kis kenyeret és vizet vitt magával, így nem csoda, hogy kimerült a kaland végére.

A rendőrségen kicsit kifújhatta magát, majd értesítették a szüleit és a nagymamáját is. Mindannyian az örsre siettek, és leírhatatlanul boldogok voltak, hogy nem esett baja a gyereknek. Az édesanyja megértette a fia kirohanását, szerinte nem történt más, csak egy olyan gyerekcsínyt hajtott végre, amit minden bizonnyal minden felnőtt elkövetett kisebb korában.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top