nlc.hu
Baba

Apa és lánya különleges pacsizása

Imádja a net apa és lánya különleges pacsizását

A suli utáni rendhagyó üdvözlésnek hatalmas sikere volt a kislány barátai körében is.
Apa és lánya kézzel-lábbal pacsiznak az utcán

Sokszor az apróságok nagyon is sokat számítanak az apa-gyerek kapcsolatban, lehet ez egy közös szállóige, időtöltés, poén vagy grimasz.

Ilyen fontos apróságot mutat be a TikTokon @dadsocial néven elérhető fiatal édesapa, Mason Smith. Az egyik videójában az látható, hogy egyedi üdvözlést találtak ki a kislányával, és így pacsiznak, miután a lány végzett az iskolában:

@dadsocial My goal is to be half as cool as my kids. 🙌🤞🙏 #girldad #handshake #daddydaughter #parenting ♬ Candy (edit) - Robbie Williams

„A videó készítése előtti este, amikor épp betakargattam az ágyban fekvő lányomat, és jó éjt puszit adtam neki, azt suttogta: »Apa, el tudnál értem jönni holnap, hogy megcsináljuk a kézfogást, és az összes barátom láthassa?« – mesélte a 30 éves Smith a Good Morning America című műsorban. – Természetesen igent mondtam.”

Az egyedi üdvözlés óriási siker lett, a lány nemcsak a pacsizást imádja megmutatni a barátainak, hanem az arról készült videót is, amit az édesanyja rögzített. Mióta kitalálták, apa és lánya szinte mindennap használják a különleges köszöntést, amit teljes egészében a kislány alkotott meg.

Ha már pacsizás: muszáj megnézned azt a tanárt, aki 75 különféle pacsit tanult meg a diákjai kedvéért.

(Kiemelt kép: TikTok/dadsocial)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top