nlc.hu
Baba

Ez a terhes lány azt állítja, hogy sosem volt férfival

Egy 19 éves terhes lány azt állítja, szűz, és egy gonosz szellem ejtette teherbe

Egy 19 éves kolumbiai nő azt állítja, hogy soha nem volt intim kapcsolata férfival, szerinte egy „gonosz szellem” ejtette teherbe.

A fiatal nő nemrégiben hatalmas vitát váltott ki a latin-amerikai közösségi médiában, miután a TV Malambónak, egy kolumbiai helyi médiumnak azt mondta, hogy szerinte természetfeletti erő ejtette teherbe. A meg nem nevezett nő elmondta, hogy miután furcsa álmokat tapasztalt és természetfeletti jelenséget érzékelt a szobájában, elkezdett kimaradni a menstruációja, majd az édesanyja elvitte egy nőgyógyászhoz kivizsgálásra. Ekkor derült ki, hogy a 19 éves „szűz”, aki állítása szerint még soha nem feküdt le férfival, terhes.

Terhes nő sziluettje.

A kép csak illusztráció. Fotó: Getty Images

A 19 éves nő elismerte, hogy nehéz elhinni a verzióját, és azt is bevallotta, hogy ő sem érti teljesen, hogyan esett teherbe.

Egyesek szerint a lány csak kitalálta a történetet, mert nem akarja, hogy a szülei megtudják, hogy intim kapcsolatba került egy férfival, mások pedig az ő oldalára álltak, és azt mondták, hogy hallottak már hasonló történeteket.

„A lány igazat mond, hallottam már más, hasonló esetekről – kommentálta egy személy. – Az utolsó dolog, amit az apjának vagy az anyjának tennie kellene, hogy kirúgja őt a családi házból.”

Kolumbiában a 14 és 19 év közötti lányok gyakrabban esnek teherbe, mint a világ legtöbb más országában.

Korábban mi is írtunk egy hasonló esetről, amikor egy lány, aki a vaginizmusa miatt a hagyományos értelemben nem szexelt, mégis teherbe esett.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top