Család

Legyen bizarr, meztelen babád saját magadról

A 3D nyomtatás tényleg álmokat vált valóra... legalábbis ha mindig vágytál egy furcsa, pucér babára, ami a te arcodat viseli.
Legyen bizarr, meztelen babád saját magadról

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a 3D nyomtatás mekkora találmány: tárgyakat, szerveket meg egy csomó hülyeséget lehet egyszerűen kinyomtatni vele. Ezen a ponton, ahol a technológia kitárta a szárnyait, már tényleg csak a képzelet szabhat határokat, de az meg nemigen szab, ezért is jöhetett talán létre ez a projekt, melyben saját fejeddel dekorálhatod ezeket a 3D nyomtatott, meztelen babatesteket.

Legyen bizarr, meztelen babád saját magadról

Ehhez persze csak egy fotó kell saját magadról (a fejedről), a testet már a kész modellek közül választhatjuk meg – kiváló, ha kíváncsiak lennénk rá, hogy festenénk kockás hassal vagy némi úszógumival. A Nudees névre keresztelt szolgáltatásban három test közül választhatunk (egy izmos, egy karcsú és egy dundi), amiket aztán a küldött kép alapján bőrtónusban is egyeztetnek.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top