Család

Megható videók, melyektől azonnal kedved támad átölelni a családtagjaidat

Mikor is lehetne aktuálisabb a család fontosságáról, kapcsolataink összetartó erejéről írni, mint karácsonykor? Következzék most öt megható videó 2016-ból, ami minden szónál szebben megmutatja, mit jelentenek a szeretteink körében szerzett élmények, emlékek.

Kréta – ez a címe annak az Indiában készült megható videónak, mely az örökbefogadást hivatott népszerűsíteni. Egy intézet udvarán egy kisfiú krétával rajzol valamit a betonra. És hogy mit? Nézzétek meg a videót, és kiderül!

Életük egyik legnehezebb döntésével szembesültek a következő kisfilm gyerekszereplői. Először arra a kérdésre vártak tőlük választ, mi lenne álmaik karácsonyi ajándéka. Volt, aki számítógépet, más óriási babaházat, legót, x-boxot mondott. A következő kérdés az volt, mit szeretnének kapni vajon a szüleik. A kicsik persze erre is rögtön tudták a választ. Aztán jött a csavar a történetben:

A bababejelentő videók külön műfajt képviselnek. Idei kedvencünk egy amerikai kismama, Jessica Hickey, aki egy apró ajándékkal lepte meg édesapját, hogy így adja tudtára: nagypapa lesz

Szintén nagy népszerűségnek örvendenek az anya-fia, apa-lánya esküvői táncok. 2016-ban mi leginkább a szklerózis multiplexe miatt kerekesszékbe kényszerült anyuka videójától hatódtunk meg, aki mégis tudott táncolni nagyobbik fia esküvőjén

 Végül pedig jöjjön az a kis videó, ami idén az internet talán legnagyobb slágere volt. Apa-lánya kapcsolatról ennél szebbet mi még nem láttunk.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top