nlc.hu
Család
12 évig készítette lánya érettségi ajándékát egy apuka

12 évig készítette lánya érettségi ajándékát egy apuka

Mióta csak kislánya, Mackenzie iskolába ment, az apuka minden tanév első napja után meginterjúvolta őt. Most ezekből a felvételekből készített megható videót.

Őszintén megvalljuk, hogy egy percig sem csodálkozunk azon, hogy a washingtoni apuka, Kevin Scruggs YouTube-ra töltött videóját alig néhány nap alatt több százezren nézték meg. A felvétel ugyanis szuper megható, és ami ennél is döbbenetesebb: 12 évig készült. Hogy aztán eddigi élete legszebb napján, az érettségi banketten szerezzen meglepetést a videó főszereplőjének, Mackenzie-nek.

12 évig készítette lánya érettségi ajándékát egy apuka

Kevin 12 évvel ezelőtt, lánya első iskolás napján döntött úgy, hogy mostantól videón örökíti meg ezeket a napokat. Minden évben, a tanítási év első napja után kamera elé ültette Mackenzie-t, aki hősiesen tűrte a kérdéseket, sőt, válaszolt is. Igaz, ahogy teltek az évek, egyre rövidebbeket. Édesapja meg is jegyezte később, hogy fura volt visszanézni, milyen lelkesedéssel válaszolgatott a kérdéseire az alsó tagozatos kislány.

Az apuka egyébként az érettségi bankettre vágta meg a videókat úgy, hogy abból egy kerek egész készüljön, majd átadta lányának, aki az elmondása szerint könnyekig hatódott a videón. És nem csak ő. Miután a videó felkerült a YouTube videómegosztóra, néhány nap alatt 350 ezren nézték meg. Scruggs egyébként a videó alatt kommentben elárulta, nagyon élvezte a felvételek összevágását.

Titkon reméltem, hogy sikerül mosolyt csalnom vele Mackenzie arcára, mert az biztos, hogy én remekül szórakoztam rajta.

Olvass még többet az apa-lánya kapcsolatról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top