Család

Prostituáltként dolgozik a tengerbiológus, hogy kifizesse a diákhitelt

Hangsúlyozza, hogy ő döntött így.

A BBC nemrégiben készített egy dokumentumfilmet, melyben betekintést engedtek Anglia egyik bordélyába – bár a prostitúció legális az Egyesült Királyságban, a magyar törvényekhez hasonlóan a kerítés s ekként a bordélyok üzemeltetése nem az.

A Louise-ként bemutatkozó lány elmondta, hogy prostituáltként heti 900 fontot (mintegy 320 000 Ft) keres, ami azt jelenti, hogy sokkal rövidebb idő alatt visszafizetheti 20 000 fontos (kb. hétmillió forintos) diákhitelét.

Fotó: YouTube/BBC

Fontosnak tartotta, hogy kiemelje, szó sincs arról, hogy drogra kellene a pénz, vagy hogy emberkereskedelem áldozata lenne. Louise szerint ez egy olyan döntés, amit egy nőnek saját magának kell meghoznia a testével kapcsolatban. Úgy gondolja, ez csak egy munka, amivel stabil megélhetést teremthet magának, és szerinte még mindig jobb, mint minimálbérért robotolni egy benzinkúton, éjszakai műszakban.

Az ügyfelek félóránként hetven fontot (kb. 25 ezer forint) fizetnek, amiből 25 font a bordélyé, de Louise szerint megéri, hiszen így biztonságban és tiszta környezetben van, és tudja, hogy semmi rossz nem történhet vele – ugyanezt az ügyfelek lakásán semmi nem szavatolná.

Forrás: The Sun

Kiemelt képünk: YouTube/BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top