Család

Feláldozták magukat a koszorúsfiúk a menyasszony ruhájáért

Azt mondják, hogy jó szerencsét jelent az eső az esküvőn. Ha ez a régi mondás igaz, akkor Marcus és Diana nagyon sok szerencsével indul neki a közös életnek.

Diana és Marcus május huszadikán tartotta esküvőjét a georgiai Grant Hill Farmsban, amire 180 vendéget hívtak meg. A ceremónia délután ötkor kezdődött volna, de úgy döntöttek, néhány perccel elhalasztják a kezdést, hogy megvárják az eső végét. A néhány percből végül fél óra lett.

Az eső nem akart elállni, ekkor a koszorúsfiúk javaslatára elkezdték a szertartást. Hogy a menyasszony ruhája ne legyen sáros, amíg édesapja az oltárhoz kíséri, ezért a koszorúsfiúk hófehér esernyőkkel alkottak tetőt az ara fölé, míg az vőlegény tanúja a menyasszonyi ruha uszályát emelte meg. Az sem érdekelte őket, hogy ők bokáig gázolnak a vízben, miközben bőrig áznak, csak a menyasszony maradjon száraz.

Az önfeláldozó koszorúsfiúkról és a vidám menyasszonyról készült fotó vírusként járta körbe az internetet, egy nap alatt több mint 600 ezer megosztást kapott.

A házaspár jelenleg mexikói nászútját élvezi. 

ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top