Család

Megható okból a temetőben látta meg először esküvői ruhában a menyasszonyát

A vőlegénynek fogalma sem volt arról, hová viszi menyasszonya bekötött szemmel. Aztán könnyekig meghatódott.

Egy temetőben látta meg először esküvői ruhában a menyasszonyát egy fiatal vőlegény. A meglehetősen szokatlan helyszínt megható okok miatt választották.

A vőlegény, Nick Norwood édesanyja nem sokkal azelőtt meghalt, hogy a jegyespár eldöntötte, összeházasodnak. A fiatalembert nagyon megviselte édesanyja, Dorothy elvesztése, ezért szerette volna, ha elhunyt anyja valamilyen módon részese lehetne az esküvőnek.

Ez eleinte a menyasszonynak, Shyanne-nek is nagy teher volt, de aztán kifundált egy tervet. Mielőtt Nick meglátta volna szerelmét az esküvői ruhában, bekötötték a szemét, és elvitték a temetőbe, miközben neki fogalma sem volt arról, hova mennek.

Egészen addig, amíg meg nem látta édesanyja sírját és gyönyörű menyasszonyát. Nick könnyekig meghatódott, ahogy az a temetőben készült képen is látszik.

Könnyekig meghatódott a vőlegény (Fotó: Reddit/Nick Norwood)

Dorothy a házasságkötési ceremónián is a párral volt, ugyanis a pap az anya egykori Bibliájára kötötte a fiatalok karikagyűrűjét.

Most, egy év elteltével a házaspár első gyerekét várja, ebből az alkalomból osztották meg a történetüket a Redditen.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top