Család

Megható ok miatt küldenek tonnányi ajándékot a 92 éves özvegynek

Lánya csak azt kérte a netezőktől, küldjenek néhány levelet az özvegy apjának. Annyian jelentkeztek, hogy konténerre cserélhetik a postaládájukat.

Miriam Dunn csak egy kicsit kedveskedni szeretett volna 92 éves édesapjának, akinek a felesége nemrégiben halt meg. Olyan születésnapi ajándékra gondolt, amelynek a hatására az özveggyé vált Gerard kicsit előre tekint, és túl tud lépni a gyászon.

Apja a haláleset óta mindennap várja, hogy levelet kapjon, ezért a lánya pár napja kiírta a Twitterre, hogy aki tud, küldjön egy levelet, képeslapot, képet, történetet az apja októberi születésnapjára.

A poszt aztán futótűzként terjedt a neten, hétfő óta több mint 21 ezren retweetelték, és 45 ezer lájkot kapott. Úgy tűnik, Miriam édesapja hamarosan levelek ezreit fogja megkapni.

Apa egyre izgatottabb, miután átérezte, miről van szó. A médiaérdeklődés miatt kicsit bizonytalan, de sokkal energikusabb lett

– mondta a lánya.

Gerard az egyik első levéllel (Fotó: Twitter/Miriam Dunn)

Édesapját nagyon meghatotta, hogy milyen sok embert megmozgatott lánya kérése, és hogy mennyi jóság és kedvesség van a világon.

Gerard azonban nem csak postai küldeményekre számíthat. Voltak, akik jelezték, hogy könyvet, zenét, sajtot, csokit, művészeti alkotást, viszkit, bort, zoknit küldenek, valaki pedig szigetelőszalaggal fog kedveskedni az idős férfinak.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top