Család

45 éves férfihez kényszerítették a 15 éves lányt

A tinilány nem volt hajlandó aláírni a házassági anyakönyvet.

A pakisztáni Koralban egy 15 éves lányt édesapja arra akart kényszeríteni, hogy menjen felségül egy 45 éves férfihez, akinek egyébként már egy másik felesége és négy gyermeke is van.

A fiatal lány az esküvőn nem volt hajlandó aláírni a házassági anyakönyvet. A bátyja még aznap a saját házába menekítette a lányt.

Másnap reggel azonban a „férj”, annak testvére, illetve anyja megjelentek a báty házánál és követelték, hogy adja át nekik a lányt. Ő azonban erre nem volt hajlandó, inkább a rendőrségre vitte, a rendőrök a Karacsiban található Dar-Ul-Aman női menedékházban szállásolták el.

Apja utánament pár nap múlva, és biztosította arról, hogy nem kell feleségül mennie a férfihez. A lány erre hazatért vele. Négy nappal később azonban az apa erőszakkal a 45 éves férfihez akarta küldeni a lányt, mondván, hogy igenis hozzáment feleségül.

A lány ismét a bátyjától kért segítséget, akivel el kellett rejtőzniük, mivel a rokonaik, illetve a férfi keresni kezdték őket, és el akarták rabolni a lányt. Sajtóértesülések szerint jelenleg mindketten biztonságban vannak.

A rendőrség vizsgálja az ügyet. Felkeresték az állítólagos férj otthonát is, ám azt üresen és zárva találták.
via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top