Család

Hatalmas hassal ébredt a tini, még aznap meg is szülte a kislányát

A 19 éves lány azt mondja, azt sem tudta, hogy terhes. Az orvosai sem tudtak magyarázatot adni az esetre.

Egyik napról a másikra hatalmas hassal ébredt, és még aznap egészséges kislányt szült egy brit tinédzser – írja a Metro.

Emmalouise Leggate állítja: fogamzásgátlót szedett, és fogalma sem volt róla, hogy terhes. „Szó szerint egyik napról a másikra nőtt meg a hasam” – mondta a lapnak.

Fotó: Unsplash

A 19 éves lányt a nagyanyja, Louise vitte be a kórházba. Amint odaértek, berohant egy szülészért, de mire visszatértek az autóhoz, Emmalouise már meg is szülte a gyerekét. „Amint beültem az autóba, jöttek a kétperces összehúzódások, és útközben a magzatvíz is elfolyt. Amikor leparkoltunk, a nagymamám azt mondta: »Tarts ki még öt percig! Ugye tudsz még öt percet várni?«. Nem tudtam.”

A tini egészséges kislánynak adott életet, akit a barátjával Ciarának neveztek el. „Szerencsém volt, mert minden rendben volt a kicsivel” – jelentette ki.

Emmalouise a mai napig nem érti, hogy lehetséges, hogy egyetlen tünetét sem tapasztalta a terhességnek. „Az orvosok sem tudták megmagyarázni, miért nem nőtt meg a hasam. Rosszulléteim sem voltak, és az étvágyam sem lett nagyobb” – mondja a lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top