Család

Megrázó videóban búcsúzik a haldokló brit youtuber

Samantha Last bejelentette, nem készít több videót, mert a napokban gyógyíthatatlan agytumort diagnosztizáltak nála. Még egy utolsó útra indul a családjával, amire követői kalapozták össze a pénzt.

A 18 ezer követőt számláló brit vlogger, Samantha „Jaelle” Last divat és szépségápolás témában jelentkezett naponta a YouTube-on. Legutóbbi videójában azonban rendkívül felkavaró híreket jelentett be: orvosai szerint gyógyíthatatlan agydaganatban szenved – írja a 24.hu.

A négygyermekes édesanya beszámolt arról, hogy az utóbbi időben rosszul érezte magát, néhány hete pedig kínzó fejfájásra ébredt. Miután semmitől sem szűnt a fájdalom, koponya-CT-t készítettek nála, ami kimutatta a tumort. A másnapi MRI után onkológusa elmondta neki, hogy sajnos már nem tudnak rajta segíteni.

Utolsó kívánsága, mondta, hogy férjével és gyermekeivel egy utolsó, lakóautós utazásra induljanak, és az országot bejárva eljussanak a kedvenc helyeire. Ígérete szerint Samantha az utolsó útról még szeretne készíteni egy videót.

Erre a férje, David létrehozott egy gyűjtést az interneten, amire a megrendült követők olyan sok pénzt utaltak nekik, hogy a család hamarosan el is utazhat. Miközben a vlogger orvosai felajánlották, hogy megpróbálkoznak a műtéttel, mely ugyan meggyógyítani nem fogja, de valamivel meghosszabbíthatja életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top