Család

A koronavírus miatt a konyhában házasodott össze a szerelmespár

Milyen egy konyhában tartott esküvő? A koronavírus-járvány kapcsán elrendelt intézkedések miatt most ez is kiderült. Egy amerikai pár úgy döntött, nem halasztják el a menyegzőjüket, inkább otthonukban mondják ki a boldogító igent.

A koronavírus-járvány kapcsán hozott intézkedések következtében tucatnyi programot kénytelenek voltak lemondani az emberek. Volt, akinek az esküvője került veszélybe, ezért inkább úgy döntött, hogy halasztja a tervezett időpontot. Robert Crandall és Elise Crosby azonban képtelen voltak várni.

A 35 éves nő és ugyanannyi idős párja úgy döntött, hogy mindenképp megtartják az esküvőjüket. A menyegző elvileg a floridai Largo Central Parkban lett volna március 27-én, így a koronavírus terjedése és a bevezetett korlátozások miatt valószínűleg ugrott volna az egész.

Robert és Elise március végén házasodott volna össze (Fotó: Profimedia)

Robert és Elise március végén házasodott volna össze (Fotó: Profimedia)

A szerelmespár azonban rendkívül leleményes volt, és úgy döntöttek, az otthonukban rendezik meg az esküvőt. Hívtak egy anyakönyvvezetőt, egyetlen esküvői tanúnak pedig a 11 lányukat kérték fel.

A szerelmespár végül a konyhájába hívott anyakönyvezetőt (Fotó: Profimedia)

A szerelmespár végül a konyhájába hívott anyakönyvvezetőt (Fotó: Profimedia)

Az esküvő fura körülmények között is jó hangulatban telt. A boldogító igent végül a konyhában mondták ki, ahol kivételesen egy csók is elcsattanhatott.

Fotó: Profimedia

Fotó: Profimedia

További cikkeink a koronavírus kapcsán az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top