Család

40 éve barátnők, úgy döntöttek, együtt vonulnak karanténba

Három idős hölgy úgy döntött, hogy együtt zárkóznak el a koronavírus-járvány elől.

Míg egyeseket zavar, hogy egyedül kell tölteniük a koronavírus-járvány következtében elrendelt intézkedések miatti karantént, addig mások azon vannak, hogy jó társaságban vészeljék át az elzárást. Három idős hölgy is úgy döntött, ahelyett, hogy külön-külön töltenék a karantént, inkább összeköltöznek.

A Nagy-Britanniában rohamosan gyorsan terjedő koronavírus-járvány miatt Boris Johnson azt javasolta a 70 évnél idősebb nőknek és férfiaknak, hogy körülbelül 3 hónapig próbáljanak meg otthon maradni. Doreen, Dotty és Carol is a hetvenes éveikben járnak, és 40 éve barátnők. 

A három nő nagyon elkötelezett az összeköltözés mellett, csak még azt nem döntötték el, hogy kinek az otthonában maradjanak. Mindegyikük háza körülbelül ugyanannyi szobával rendelkezik, mégis mások az egyes lakóhelyek előnyei. Dotty házában például van hátsó kert, ahol egy kicsit meg tudnák magukat mozgatni, Doreennak viszont van Netflix-előfizetése, amivel tudnák nézni A korona című sorozatot.

A három hölgy azt mondja, olyan régóta barátok, hogy rossz érzés lenne, ha nem láthatnák egymást három hónapig. 

(via)

További cikkeink a koronavírusról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top