nlc.hu
Család
Megható: Így köszöntötték a szállodában karanténba rekedt kisfiút szülinapján

Megható: Így köszöntötték a szállodában karanténba rekedt kisfiút szülinapján

Biztosan felejthetetlen lesz a kisfiú születésnapja.

Sokan szülinapunkat most kényszerű vagy önkéntes karanténban töltjük, távol a rokonainktól, barátainktól. Noha a Zoom és a Skype segítségével találkozhatunk velük, talán a kisgyerekekkel a legnehezebb megértetni, miért nem tarthatják meg szülinapi zsúrjukat a kis barátaik körében.

Biztosan felejthetetlen lesz ez a szülinap a kisfiú számára. Illusztráció: Unsplash

Biztosan felejthetetlen lesz ez a szülinap a kisfiú számára (Illusztráció: Unsplash)

Egy jordániai család egy szállodában került karanténba, miután visszatértek Európából. Mivel Olaszország és Spanyolország épp a Covid-19 esetek rohamos növekedését jelentette, a jordániai kormány 14 napos karantént írt elő az Európából visszatérők számára.

Ebbe a helyzetbe került Dina Karadsheh és családja is, akiknek nagy fejtörést okozott, hogyan ünnepeljék meg kisfiuk, Khalil születésnapját a szállodai karanténban. Aztán az édesanyának eszébe jutott: mozgósítja a szálloda munkatársait, akik az erkélyük alatt gyűltek össze, hogy éneklésükkel felköszöntsék a fiút, sőt arról is gondoskodtak, hogy Khalil tortát kapjon.

(via)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top