Család

Mérgeskígyóval ölte meg pénzéért gazdag feleségét egy indiai férfi   

Kétszer is próbálkozott a gyilkossággal, a második sikeres volt.
Mérgeskígyóval ölte meg pénzéért gazdag feleségét egy indiai férfi   

Kétszer is kígyót tett felesége ágyába egy indiai férfi, hogy az állat végezzen a nővel.  Az első kísérlet nem járt sikerrel, a másodikat pedig akkor hajtotta végre,  amikor a nő az első, márciusi kígyótámadásból gyógyult szülei házában.

A rendőrség akkor fogott gyanút, amikor megtudták, a férfi a délnyugat-indiai Kerala államban, néhány nappal felesége halála után igényt nyújtott be a hozományára.

A férfi telefonjának adatai alapján a rendőrség kiderítette, hogy korábban kapcsolatba lépett egy kígyókereskedővel és az interneten kígyós videókat nézett.

Az első támadásban egy Russell-viperát vásárolt, amely megmarta feleségét. A nő a kígyómarás után két hónapig feküdt kórházban, ezt követően szülei házában gyógyult tovább. Férje ekkor tett az ágyába egy pápaszemes kobrát.

A banki alkalmazott attól tartott, hogy válás esetén vissza kell adnia a hozományt, vagyis a csaknem száz ezüstérmét, egy új autót és 500 ezer rúpiát (844 ezer forintot), ezért úgy döntött, hogy inkább megöli a nőt árván hagyva ezzel egyéves gyereküket.

(MTI)

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top