nlc.hu
Család

Válás után újrakezdés

Elváltak és együtt újrakezdték: összesen 4 gyereket nevel a család

Amanda és Bálint két gyerekkel érkeztek válás után az új kapcsolatba, azóta pedig már a második közös gyerekük született meg.
Jön a baba Hadas Krisztával

Amanda egy bántalmazó kapcsolatból menekült, gyerekét egyedül nevelő fiatal anya volt, amikor találkozott Bálinttal, aki akkor már egy jó ideje ellehetetlenült házasságban élt. Miután megismerte Amandát, fogta a kisfiát és költöztek. Az új család a kezdetektől fogva kiegyensúlyozottan működött. Hamar megszületett a harmadik gyerek, a Jön a baba stábja pedig a negyedik baba érkezését követte.

A baba olyan gyorsan akart kibújni, hogy anya majdnem a kórházi lift előtt adott életet kislányának. Nagy volt az ijedtség, de mára már baba és mama is jól vannak. Amanda és Bálint azt mondják, ha néhány évvel ezelőtt valaki megmutatja nekik a mostani életüket, el sem hiszik, hogy valaha ilyen boldogok lesznek. A Jön a baba 4. évadának új epizódjai november 23-tól a Jön a baba Hadas Krisztával Youtube-csatornáján is elérhetők lesznek.

Képünk illusztráció, forrás: Getty Images

Jön a baba:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top