nlc.hu
Család

Young G Béci párja a kórházi kezelés után

„Ez az 1-1,5 hét számunkra egy hatalmas trauma volt” – Jó hírt közölt Young G Béci kórházba került párja

A szövettani vizsgálaton nem találtak rákos szövetet Young G Béci terhes párjánál.
Young G Béci

Young G, azaz VV Béci néhány nappal ezelőtt osztotta meg, hogy várandós szerelme kórházba került. Norinát egy súlyos nőgyógyászati probléma miatt (méhszájseb) meg kellett műteni, és nemcsak ő, hanem a baba is veszélyben volt.

Mészáros Norina most a közösségi oldalán számolt be arról, hogy hatalmas trauma volt számukra az elmúlt egy-másfél hét, de végre jó hírrel szolgált:

„A szövettan eredményem nem mutat rákos szövetet! Nem is tudom, mit írjak… Ez az 1-1,5 hét számunkra egy hatalmas trauma volt… Erős voltam/vagyok, de rettenetesen nehéz! Felkészítettek mindenre, a legrosszabbra is! De hittem, bíztam, éreztem! Végig az járt a fejemben, hogy nem lehet baj, nem hagyhatom el magam, hogy szüksége van rám a másik felemnek és szüksége van rám a kisbabámnak… Az erő, ami megszállt, az erő amit adtál nekem, kislányom… Felfoghatatlan és hálás vagyok érte, tudom, hogy egy kincs vagy már most, hogy időben megmutattad, hogy baj van, és megmentetted az anyukád!”

 

– írta Mészáros Norina.

Young G párja azt is elárulta, hogy május közepén programozott császárral fog világra jönni a kislányuk. Hat héttel később viszont neki el kell mennie egy hétre – nem fejti ki bővebben, de bizonyára egy újabb orvosi beavatkozás miatt. „A lehető legjobb kezekben leszel, édes kicsi babám, apukád a legjobb apa a világon!” – zárta gondolatait Mészáros Norina.

(Kiemelt kép: Instagram/Young G Béci)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top