nlc.hu
Család

Óriási szexcsirkét vett feleségül a testépítő

Emberi feje és csirke teste van a kazah testépítő vadonatúj feleségének, Lolának

Yuri Tolochko kazah testépítő elvált a szexbaba feleségétől. Most már új házastársa van, a queer és a nemi identitását még kereső Lola, akinek emberi fejéhez egy csirke teste csatlakozik, és ugyan vaginája van, de péniszt is lehet rá csatolni.

A kazahsztáni Yuri Tolochko kacifántos szerelmi életét azóta követi lelkesen a világsajtó, mióta a férfi bejelentette, hogy feleségül veszi a szexbabáját, Margót. A mézeshetek nem tartottak sokáig: mint kiderült, Margo megrongálódott a fokozott igénybevételtől, ezért Tolochko úgy döntött, elválik tőle, sőt, ami ennél is durvább, a házasságuk ideje alatt is megcsalta őt. Már legutóbb is arról számolhattunk be, hogy Yuri nagyon szeretne magának egy szexcsirkét, aminek pénisze és vaginája van, és emberünk nem az a fajta, aki ne dolgozna a vágyai teljesítésén: végre bemutatta Lola-t az Instagram-oldalán – írja a LadBible.

Lolával Yuri úgy érzi, megtalálta az igazit: a jókora csirketesthez egy emberi fej csatlakozik, és Yuri szemében ő egy hatalmas csirke. A testépítő továbbra sem tett le arról, hogy egy egész háremmel rendelkezzen, így várhatóan a közeljövőben újabb feleségeket fog bemutatni az érdeklődőknek. Sok boldogságot az ifjú párnak! Gyönyörűek együtt.

Szexbabák és szerelem az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top