nlc.hu
Család

Ingyen vibrátor az olimpikonoknak?

Ingyen vibrátorokkal ajándékoznák meg az olimpikonokat

Vajon csak egy ügyes reklámfogás vagy őszinte segítség a felajánlás, amit egy szexuális segédeszközökkel foglalkozó cég tett?

Egy szexuális segédeszközökkel foglalkozó cég az olimpikonoknak ingyenes “vészhelyzeti szexjátékokat” ajánlott fel, amennyiben a sportolók úgy érzik, hogy erre szükségük van.

Tokióban, pontosabban az olimpiai faluban szigorúbban szabályozzák a társas érintkezést és intim kapcsolatokat mint az eddigi nyári játékok során, egyes források szerint a sportolók kaptak egy olyan tanácsot is, hogy inkább ne használják a szétosztott óvszereket, helyette tartsák meg azokat emlékként, és ne feledkezzünk meg az állítólag szexmentes kartonágyakról sem. 

“Reméljük, hogy azok számára, akik nehezen viselik az elszigeteltséget és az önmegtartóztatást, segíteni tudunk abban, hogy jobban érezzék magukat és javuljanak az esélyek az éremszerzésre – idézi a DailyStar Marcella Zanchit, a Lelo UK márkamenedzserét.

Annak, aki élni szeretne a lehetőséggel, csupán egy emailt kell küldenie Tokióból a cégnek, és már szállítják is neki a csomagot, írja a Bors

tokiói olimpia

Olimpiai ötkarika a megnyitóünnepség helyszínén, a tokiói Olimpiai Stadion mellett 2021. július 15-én. (Fotó:
MTI/Kovács Tamás)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top