nlc.hu
Család
12 évig nem szexelt a nő

12 évig nem szexelt a nő, újra kellett tanulnia mindent

Vallási okokból nélkülözött.

12 évig tartóztatta meg magát egy nő a szex terén, aminek következménye az lett, hogy barátoktól kellett hálószobai leckéket vennie, mikor újra feléledt benne a vágy egy férfi után.

12 évig nem szexelt a nő, újra kellett tanulnia mindent

Képünk illusztráció (Unsplash)

A 35 éves Juliette Herrera vallási okokból hagyott fel a szexszel, miután Indiában különféle spirituális élmények érték. Herrera  „hippi” volt, aki kipróbálta a jógát és a reikit is, ám miután találkozott egy keresztény nővel az utazásai során, a szexualitásról való elképzelései gyökeresen megváltoztak. Istenélménye után felhagyott a drogokkal, az ivással és a szexszel is.

A nő végül 12 év cölibátus után összejött egy férfival, és most úgy érzi, egy teljesen új nő szeretkezik a férfival. Olyan tapasztalatlannak érzi magát, mint egy szűzlány, ezért leckéket kellett vennie a barátaitól, és pornófilmet nézett, hogy mentálisan felkészítse magát az aktusra.

Bizarr, de barátnői is felvették, hogyan csinálják, hogyan mozognak, így tőlük is el tud lesni egy-két mozdulatot a nő. Az nem derült ki, mi bírta rá, hogy újra szexuális élete legyen.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top