nlc.hu
Család

Eke Angéla a járvány alatt

Eke Angéla nehézségekkel küzdött a járvány alatt, most kezd kijönni a hullámvölgyből

A világjárvány első hullámai a színésznőt is megviselték, ám egy filmszerep teljesen új lendületet adott neki a folytatáshoz.

Hosszú hónapokon keresztül csak az online előadásokban teljesedhetett ki Eke Angéla, akivel madarat lehetett volna fogatni, mikor kiderült, szerepet kap a Frici&Aranka című, Karinthyék életéről szóló filmben. „Korábban már voltam egy castingon, de aztán jött a járvány. Színészként nem nagyon tudott az ember az online térben dolgozni vagy csak nagyon korlátozottan. Otthon ültem a kanapén, amikor megcsörrent a telefon és Juhász Anna közölte, forgathatunk, megkaptam a szerepet. Majd kiugrottam a bőrömből” – árulta el a Sláger FM-en az esküvőző Eke Angéla, aki teljes erőbedobással vetette bele magát a forgatásba.

„Smink- és hajpróbák vették kezdetüket, a külsőm teljesen átalakult a karakter kedvéért. Vörös bubifrizurám lett és 20-as évekbeli korhű ruháim. A Karinthy Színházban volt lehetőségünk próbálni is, így jutott idő a szöveggel ismerkedni és kidolgozni a jeleneteket, mielőtt a díszletben forgattunk volna” – mondta a színésznő, aki a járvány kezdeti időszakának nehézségeiből sokat tanult.

„Vannak sokkal súlyosabb nehézségekkel küzdők, mint amiket én tapasztaltam meg az eddigi életem során. Ugyanakkor ezek is pontosan elegek voltak arra, hogy megtanítsanak, hogyan maradjak erős. Persze vannak olyan pillanatok, amikor az ember hagyja, hogy elgyengüljön, de alapvetően igyekszem mindent úgy megélni, hogy a jelenben legyek. Csakis azt éljem meg, ami épp van” – tette hozzá Eke Angéla a Sláger Kultban Szani Rolandnak.

eke angéla

Eke Angéla (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top