nlc.hu
Család

90 kilós nagy fogyás

90 kilót fogyott a szakács, amikor elkezdett a lelkével törődni

A főszakács egyre csak hízott, amíg nem változtatott a hozzáállásán, aminek gigafogyás lett a vége.
90 kilót fogyott a szakács

90 kilós fogyásáról mesélt PJ Calapa szakács a Good Morning America videójában. A túlsúly számára teljesen természetes volt, hiszen abban nőtt fel, hogy minden esemény középpontjában az étel állt a családjában. Akkor változott nagyot az élete, amikor a mentális egészségével kezdett aktívan foglalkozni, aminek az egyik következménye az lett, hogy ledobott magáról több mint 90 kilót.

PJ gyerekkorától kezdve nagydarab volt, ám ez nem annyira zavarta. Amikor azonban be akarta teljesíteni az álmát, hogy saját étterme legyen, a túlsúlya miatt nehezebben talált befektetőket, mert aggódtak, hogy ilyen mértékű elhízás akadályozni fogja a munkában. Ekkor döntött úgy, hogy meg akarja fejteni, miért van evészavara és milyen probléma húzódik meg a túlsúlya mögött. Érezte, hogy nem a drasztikus fogyókúra jelent számára megoldást, hanem az, ha a végére jár a mentális problémáknak, melyek következménye a túlevés és hízás. Pszichoterápia segítségével fejtette meg a lelki gondjait, mellette orvoshoz is fordult, hogy egy egészséges fogyókúrás tervet készítsenek együtt, közben pedig szép lassan fogyott 90 kilót. Lenyűgöző teljesítmény!

Kiemelt kép: Getty Images

Nagy fogyás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top