nlc.hu
Család
Hetente 50 órát dolgozik az ápoló anyuka a lánya hobbijáért

Túlórából fizeti az ápoló anyuka a lánya szépségversenyeit

Heti 50 óra munkából teremti elő a pénzt.

A brit Sara Taylor általában 37,5 órát dolgozik egy héten, azonban ennek közel másfélszeresére is szükség van, amikor a lánya, a 11 éves Emily a hobbijának szeretne hódolni – írja a Metro. A kislány imád szépségversenyeken részt venni, ehhez pedig anyukája teremti elő a plusz pénzt.

Körülbelül versenyeként 1000 fontba, azaz több mint 430 ezer forintba kerül Emily részvétele, a ruhákkal, cipőkkel, fodrásszal együtt, az anya azonban nem bánja, hogy túlóráznia kell.

Lánya szépségversenyeiért túlórázik az ápoló anya

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Általában 37,5 órát dolgozom, amikor viszont szépségverseny van, akkor 12-20 extra órára is szükség van, mert Emily-nek minden versenyre új ruha kell, nem jelenhet meg kétszer ugyanabban” – mondta a lelkiismeretes anya.

A kislány hétévesen vett részt az első szépségversenyén, ahová azért nevezett be, mert az iskolában csúfolták a vörös haja miatt. Ez jó hatással volt az önbizalmára, Emily ugyanis most már büszkén viseli a hajkoronáját.

Édesanyjának tavaly még a covid-osztályon is munkát kellett vállalnia, hogy finanszírozni tudja lánya hobbiját, azonban azt mondja, Emily mosolya minden pénzt megér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top