nlc.hu
Család

Damu Roland temetése körüli botrány

Rendőrségi ügy lett Damu Roland temetésének a szervezéséből

Másfél hónappal a halála után sem temették még el Damu Rolandot, mivel óriási botrány alakult ki a szervezés körül.

Fogadott anyukáját hiába kérte végakaratában Damu Roland, úgy tűnik, mégsem ő temeti majd el a színészt. Még az is kérdéses, hogy 72 éves asszony egyáltalán utolsó útjára kísérheti-e majd a Jóban Rosszban egykori sztárját, Damu apja ugyanis feljelentette Éva nénit – írja a Bors.

Damu Roland

Damu Roland 6 héttel ezelőtt hunyt el koronavírusban (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Váratlanul érte a mamámat, amikor megcsörrent a telefonja, és a vonal túlvégén egy rendőrnő szólalt meg, és közölte a tényeket. Tájékoztatta, hogy feljelentés érkezett ellene Damu Roland édesapjától, és azzal vádolják, hogy nem volt joga a temetés ügyeit maga intézni. A mamám nagyon kikészült” – mondta el a bulvárlapnak Damu unokaöccse, Tóth István, aki nagyon félti az idős asszonyt. 

„Mi csak azt tudjuk, hogy Roland a nagyimat kérte meg, temesse el és hogy ne legyenek ott a szülei. Ez egy szóbeli végakarat volt, teljesen jóhiszeműen gondoltuk, hogy ebből nem lehet baj, hiszen a halotti anyakönyvi kivonatot is ő kapta meg a kórházban” – nyilatkozta István, aki nem érti, hogy miért tett feljelentést Damu édesapja.

Istvánék nagyon szeretnék tudni, hogy mikor lesz a temetés, de úgy gondolja, míg Roland pont azt nem akarta, hogy a szülei jelen legyenek az utolsó útján, úgy néz ki, végül ők lesznek kizárva a szertartásról.

Olvass még az ügy hátteréről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top