nlc.hu
Család

Megható ajándékkal lepte meg az agydaganattal küzdő édesanyját

Megható ajándékkal lepte meg az agydaganattal küzdő édesanyját

Az apropó szomorú, ám az ajándék mégis öröm perceket okozott.

Egy fiatal nő esküvői ruhapróbával lepte meg szeretett édesanyját, annak ellenére, hogy jelenleg egyedülálló, és nem tervezi, hogy mostanában férjhez menjen. Az ok, amiért ezzel a szokatlan ajándékkal állt elő, sajnos szomorú: az édesanyjánál két évvel ezelőtt  halálos agydaganatot diagnosztizáltak, és az állapota rohamosan romlik. 

esküvő,

A kép csak illusztráció. (Fotó: Pexels)

Így Christine Gilbert a washingtoni Bellevue-ből úgy döntött, hogy ruhapróbát szervez egy helyi menyasszonyi szalonban, hogy feldobja édesanyja hangulatát. Christine egyébként teljes munkaidőben ápolja az édesanyját, aki nagyon szeretné, ha a lánya férjhez menne. Ezért döntött úgy Christine, hogy egy különleges kirándulást tervez meg, amely során az esküvő előtti tipikus menyasszonyi programokat csinálnak. „Rendeltem egy limuzint, aztán lefoglaltunk néhány különböző menyasszonyi szalont” – mondta, majd hozzátette: „Ez egy szombati napon volt, azt hiszem, a Valentin-nap előtti héten.”

A limuzin a helyi templomba vitte a “párt”, ahol felvették a társaság többi tagját, és Christine ekkor tudatta édesanyjával, hogy mik a valódi tervei. „Végül azt mondtam: ‘Oké, anya, elmegyünk menyasszonyi ruhákat próbálni. Erre tátva maradt a szája a sokktól” – emlékezett vissza Christine. „Azt hiszem, nagyon összezavarodott.”– tette hozzá.

Végül egy csodálatos napot töltöttek együtt közösen a családdal, és Christine hálás amiért az anyukája a halálos diagnózis ellenére igazi harcos, aki küzd azért, hogy minél több időt a lányával tölthessen még.

Képeket itt tudtok nézegetni a boldog napról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top