nlc.hu
Család

Chris Rock véleménye Amber Heardről

Chris Rock most Johnny Depp volt feleségébe állt bele

Miután az Oscar-gálán Will Smith feleségén gúnyolódott, Chris Rock most Amber Heard és Johnny Depp perére reagált.
Chris Rock színész-komikus beszél Andrew M. Cuomo New York-i kormányzóval és Rosie Perez színésznővel a COVID-19-ről szóló sajtótájékoztatón a Madison Boys and Girls Clubban, New York Brooklyn kerületében 2020. május 28-án

Áprilisban kezdődött Johnny Depp rágalmazási pere, amelyet a színész a volt felesége, Amber Heard ellen indított.

A perben eddig az rajzolódik ki, hogy mindkét fél elszenvedője volt erőszaknak a másiktól, de több botrányos részletre is fény derült a tárgyalóteremben: például arra, hogy Depp ujja hegyét levágta egy hozzávágott vodkásüveg, Heard pedig állítólag szándékosan belepiszkított az ágyukba.

A Will Smith által az Oscar-gálán felpofozott Chris Rock nem tudta szó nélkül hagyni az ügyet, és ezúttal Amber Heardből űzött tréfát.

Higgy minden nőnek, kivéve Amber Heardnek. Ez a nő mit szed? Belesz*rt az ágyába! Ha egyszer belesz*rsz valakinek az ágyába, akkor mindenben bűnös vagy. Mi folyik itt? És utána még volt kapcsolatuk

– fakadt ki Chris Rock, aki ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

A pszichológus szerint egyébként Depp és Heard is súlyosan bántalmazóan viselkedtek a párkapcsolatukban, mindketten durván mérgező emberek.

(Kiemelt kép: Angela Weiss / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top