nlc.hu
Család

Beismerte, majd tagadta, hogy megölte feleségét

Nászútjukon végezhetett a feleségével az újdonsült férj

A pár nászútra érkezett a Fidzsi-szigetekre, de két nappal később a 36 éves Christe Chent holtan találták luxus szállásukon.

Aki látta megérkezni a fiatal házaspárt a Turtle Island Resortra nem gondolta volna, hogy két nap múlva a felség két halott lesz. A 36 éves Christe Chen februárban mondta ki a „boldogító” igent a 38 éves Bradley Dawsonnak és a kívülállók szerint semmi jel nem utalt arra, hogy a Fidzsi-szigeteken eltöltött nászútjuk tragédiába torkollik majd. A pár tagjai esküvőjük előtt mindössze három hónappal találkoztak életükben először, a nászutat pedig Christe családja fizette ki. A gyógyszerészként dolgozó fiatal nőre július 9-én holtan talált rá a személyzet tagja a luxus szállásukon. Az agyonvert asszony meggyilkolásával férjét gyanúsították meg.

Fidzsi-szigetek

(Fotó: turtlefiji.com)

A Daily Mail által most megszerzett nyomozati dokumentumok alapján Bradley Dawson először beismerő vallomást tett, azt azonban a második kihallgatásán visszavont és azóta kitart amellett, hogy bár feleségével ittas állapotban vitatkoztak halála előtt nem sokkal, a nő még élt, amikor magára hagyta.

Előzetes vizsgálatok szerint Christe Chen halálát az agyát ért trauma okozta, és a család ügyvédje szerint a fiatal nő rettenetesen össze volt verve. A tragédia előtt a pár részt vett a Turtle Island Resort estjén, ahol igen sokat ittak. Többen úgy látták, hogy a házaspár tagjai közt azután alakult ki vita, hogy a férj egy másik nővel illetlenül viselkedett. A pár éjfél körül ment vissza a szállásukra, és a környéken többen is hallották, hogy ezt követően nagyon hevesen vitatkoznak.

Az éjjeli őr látta Bradley Dawsont a parton sétálni a gyilkosság estéjén. A férfi GPS-es óráját otthagyta a szobájukban, magával vitte azonban az útlevelét és a pénztárcáját, majd a vízen keresztül elindult egy másik szigetre. Feltehetően onnan tovább szeretett volna menni és elhagyni Fidzsit, de nem sikerült neki. Egy helyi férfi talált rá, aki a rendőrségnek azt mondta, Bradley Dawsont sebek borították és csak azt ismételgette, hogy veszekedett a feleségével.

Mint ismert, nemrég egy gazdag fogorvost ítéletek el, aki egy szafarin lőtte le a feleségét. Lawrence Rudolph azzal védekezett, hogy a fegyver véletlenül sült el, és ő ott sem volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top