nlc.hu
Család

Mesekönyvet írt a gyászról a nő, aki megölte a férjét

Mesekönyvet írt a férje halála után a gyászról – most a férfi megölésével vádolják

Egy amerikai édesanya a férje halála után mesekönyvet írt a gyászról, hogy így is segítsen a gyerekeinek. Most letartóztatták a férfi gyilkosaként.

A háromgyermekes édesanya, Kouri Richins tavaly márciusban, késő este hívta a rendőrséget. Holtan találta ugyanis a férjét, Eric Richinst. Kourit nagyon megrázta a férje elvesztése. Erről tanúskodik az a könyv is, amit idén márciusban adott ki Velem vagy? címmel. A gyerekeknek készült mesekönyvet Kouri azért írta, hogy segítsen saját magának és a gyerekeinek békére lelni Eric halála után. Éppen ezért a történetet négyen együtt írták meg.

„Azért készült el ez a könyv, hogy segítsen megnyugvást hozni nemcsak nekünk, természetesen, hanem más családoknak is, akik ugyanazon mennek keresztül, mint mi” – mesélte az írónő a kötetről még a múlt hónapban. A Velem vagy?-ot egyébként Richins a férfinek dedikálta: „a fantasztikus férjemnek és csodálatos apának”. Megható, igaz? Csakhogy Kouri Richinst a napokban letartóztatták, őt vádolják ugyanis a férje haláláért. 

A boncolás során kiderült, hogy Eric Richins fentanil-túladagolásban halt meg, ami egy kábító hatású fájdalomcsillapító. Az orvosszakértő szerint a halálos adag ötszöröse volt a férfi szervezetében. Ez először egyáltalán nem volt gyanús a nyomozóknak, mégpedig azért, mert Richins 2021 decembere és 2022 februárja között többször is üzengetett valakivel, akit korábban már kábítószeres ügyekben letartóztattak. A családapa tőle kért erősebb fájdalomcsillapítót, egészen konkrétan fentanilt, vagy ahogy ő hívta: „a Michael Jackson-cuccot”.

Kouri és Eric Richins

Fotó: Facebook/Kouri Richins

Három nappal később – épp Valentin-napon – Kouri vette át a gyógyszert. A romantikus vacsora után azonban Eric rosszul lett, és meggyőződése volt, hogy megmérgezték. Ráadásul nem más, mint a felesége. „Eric egy alkalommal azt mondta több családtagjának és barátainak is, hogy

»Ha valami történik velem, gyanakodjatok Kourira. Szerintem meg akar ölni«”

 – mondta a Fox News Digitalnak Greg Skordas, a család ügyvédje. Skordas azt is elmondta, hogy a férfi arra gyanakodott, hogy a feleségének viszonya van – ez lehetett Kouri indítéka, mert Eric félelme végül bebizonyosodott.

Két héttel a Valentin-napi incidens után Kouri újabb adag fentanilt szerzett be. Néhány nappal később a nő zaklatottnak (tűnő) hangon hívta a rendőrséget, hogy a férje nem lélegzik, és hideg a bőre. A kiérkező hatóság Richins elmondta, hogy utoljára akkor látta a férfit, amikor italt kevert neki néhány órával korábban. Ezután pedig átment az egyik gyerek szobájába, akinek rémálmai voltak.

És most az a rossz hírünk van, hogy ha eddig szeretted a Moscow Mule koktélt, akkor mostantól teljesen más szemmel nézel majd rá, akárhányszor valaki ezzel kínál. Ebben oldotta fel ugyanis a nő a gyilkos dózist, és ölte meg vele a férjét. Majd írt egy mesekönyvet a gyászfeloldozásról.

Are You with Me?

Fotó: Facebook/Kouri D. Richins

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top