nlc.hu
Család

Delhusa Gjon családja a tragédia után

„Kezd magára találni, segít neki, hogy a kislány már ad visszajelzéseket” – Delhusa Gjon családja a tragédia után

Gjon fia mai is kijár volt felesége emlékére épített szentélyhez, és elmeséli, hogyan telt a napjuk.

Koncertekkel és rengeteg munkával telt Delhusa Gjon nyara, aki a zsúfolt mindennapokban is törekszik arra, hogy minél több időt tölthessen a családjával. Ugyan az elfoglaltságok miatt kedvesével, Fannival idén nem jutottak el nyaralni, unokája életéből egy pillanatra sem szeretne kimaradni. 

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon (Fotó: Schumy Csaba)

A zenész menye, Nóri alig három hónappal azután, hogy életet adott Maximiliennel közös kislányának, egy betegség következtében elhunyt. A család akkor összefogott, hogy a gyászoló apának mindenben segítsenek. 

Zoé azóta szépen fejlődik, egyre jobban tudja kifejezni az érzéseit, ami az özvegy apukának is sokat számít. 

„Már kommunikál, s amikor megállok a ház előtt, megismeri az autóm, és kiabál, hogy papa, papa! Ilyenkor dagadok a büszkeségtől. Humorral neveltem a gyerekeimet, Macó fiam is így nőtt fel, és látom, ezt adja át a kis Zoénak is. Már kezd magára találni, látom rajta, mennyit segít neki, hogy a kislány már ad visszajelzéseket – mesélte a Blikknek Gjon, aki arról is beszámolt, hogy Zoé már bölcsibe jár. – Jó érzés, hogy tapintatos és együttérző mindenki, nem kérdezgetik a fiamat Zoé anyukájáról. Macót összetörte a gyász, a munkahelyét is elvesztette, mert a kicsiről kellett gondoskodnia, és komoly mélypontokat élt át. Az élet azonban megy tovább, és szépen lassan a fiam és a kisunokám is belerázódtak a mindennapokba. Persze, Macó még mindig, minden reggel kimegy ahhoz a szentélyhez, amit én készítettem neki Nóri emlékére, és elmeséli a nap eseményeit, valamint a kicsi szobájában is ott lóg az édesanyja gyönyörű fotója. De mostanra Macónak is újra van munkája, ráadásul pénzügyi területen helyezkedett el, amit szeret. Zoé ügyesen vette a bölcsődei beszoktatást, ebből is látszik, hogy nyugodt körülmények vannak körülötte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top