nlc.hu
Család
Álbarátnőt csinált magának az AI segítségével

Elege volt a családja piszkálódásaiból, mesterséges intelligencia segítségével csinált magának álbarátnőt

Szingliként neked is eleged volt abból, hogy a családod mindig azzal piszkált, miért nincs valakid? Unmesh Dinda youtuber annyira besokallt tőlük, hogy AI segítségével kreált magának egy álbarinőt.
Unmesh Dina

Egy mesterséges intelligencia fotógenerálási képességeit hívta segítségül Unmesh Dina youtuber, amikor úgy döntött, kitalál magának egy fake barátnőt, hogy a családja ne piszkálja tovább. Az eredményről természetesen a YouTube csatornáján is beszámolt, közzétéve azokat a fényképeket, amiket a program segítségével készített magáról és a „barátnőjéről”. Egészen boldog párnap tűnnek, amíg rá nem jössz, hogy a lány nem létezik – írja a mymodernmet.

A srác egy e-mailből kapott ihletet, ami arról számolt be, hogy a Dall-E most már képes realisztikus emberi arcok készítésére is. Csodásnak tartotta a lehetőséget, hogy néhány klikk segítségével nem létező embereket adhasson hozzá a fotóihoz, egyszerűen szerette volna kipróbálni. A program pedig tett arról, hogy a fények és árnyékok megfelelő beállításával ne legyen könnyen észrevehető a csalás. Régebben egy ilyen munka még egy hozzáértő számára is sokórányi Photoshopozásba került volna, de az AI gyorsan összedobta neki, és ehhez nem volt másra szüksége, csak egy nyolcperces tutorial videó megnézésére. A fényképeket látva a férfi ismerősei egy tökéletes párt láttak, és rögtön arról kezdtek érdeklődni, mikorra tervezik az esküvőt. Unmesh jó néhány barátját és rokonát átverte a műbarátnő fotóival. Végül is a kínaiak már flörtölnek egy ideje mesterséges intelligenciákkal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top