nlc.hu
Család

Kardos Eszter A Konyhafőnök VIP-ről

Kardos Eszter kisfia elsírta magát, amikor látta anyukáját másodikként végezni A Konyhafőnök VIP-ben

Ő és fia is nehezen viselték.

Múlt hét pénteken ért véget A Konyhafőnök VIP, melynek a végén Dobos Evelin emelhette a magasba a győztes kupát, Kardos Eszter pedig éppen lecsúszott a Konyhafőnök címről. 

Kardos Eszter

Kardos Eszter a Reggeliben

Ma a Reggeli vendégeként mesélt a színésznő arról, milyen érzésekkel távozott a műsorból. 

Vegyes érzelmekkel ülök itt, mert nagyon hosszú és stresszes volt ez a néhány hónap, viszont én pozitív ember vagyok, tehát csak a pozitív dolgokra fogok emlékezni és csak arról fogok beszélni. A csapatos főzéseket és feladatokat rendkívül kedveltem és nagyon izgalmas volt. Persze, jó volt egyedül is főzni, de amikor csapatban lehetett, az izgalmasabb volt – emlékezett vissza Eszter, aki arról is beszélt, ő készítette-e otthon a karácsonyi menüt. – Én otthon is főzök, van két kis gyerkőcöm, úgyhogy az elején, amikor neki vágtam a műsornak, az volt bennem, ne az elején essek ki, mert az milyen gáz, hiszen háziasszony vagyok. Nem akarok hazudni, szörnyű volt másodiknak lenni. A legnagyobb súlyt a kisfiam helyezte a vállamra előző este, mert ő azt mondta, a mindössze öt évével, hogy „anya, ugye tudod, hogy az első hely az igazi?” Amikor végig nézte a finálét, pedig tudta az eredményt, elsírta magát.

Eszter egyébként megmagyarázta fiának, hogy néha az ember bármit megtehet, az élet akkor is úgy hozza, hogy az csak a második helyre elég. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top