nlc.hu
Család

Ikrek, de másik napon, hónapban és évben születtek

Hiába ikrek, mégis különböző évben születtek ezek a lányok

Sőt különböző hónapban és különböző napon! Mégis, hogy lehet ez?
ikrek kulonbozo szuletesi evvel

Az ikerlányok anyukája, a texasi Kali Jo Scott szilveszter éjjelén adott életet az első babának, méghozzá 23:55-kor. A második kislány sem váratta hosszan az orvosokat, mégis úgy érkezett 00: 01-kor, hogy a születésnapja egy másik napra, másik hónapra és másik évre essen, mint a nála kicsivel idősebb nővérének. 

Az apuka, Cliff nagyon meglepődött, mivel úgy tűnt, hogy mindkét kicsi meglesz még éjfél előtt. Ahogy mondja, még viccelődtek is Kalival, hogy akár egy ilyen valószínűtlen dolog is megtörténhet, de semmi esélyt nem láttak arra, hogy ez bekövetkezik.

Mint a büszke szülők mondják, a barátaik is ugratták őket hasonlókkal, de senki nem gondolta komolyan, hogy meg is valósulhat. A lányoknak egyébként elvileg január 11-én kellett volna megszületni a számítások szerint, de a kismama rendetlenkedő vérnyomása miatt szilveszterkor be kellett menniük a kórházba.

Annie Jo lett a 2022-es év utolsó újszülöttje, kistestvére, Effie Rose pedig az első, aki 2023-ban világra jött. Érdekes, hogy a lányok ugyanolyan súllyal látták meg a napvilágot, ami ikrek esetében rendkívül ritka.

A szülők először nem tudtak mit kezdeni a különös születési dátummal, aztán meglátták a jó oldalát. Azt mondták, az ikres szülők kicsit mindig aggódnak amiatt, hogy nem lesznek-e túlzottan egyformák a gyerekeik, az ő babáik különböző szülinapja pedig növeli az esélyét annak, hogy a személyiségük is különbözzön.

Mindketten egyetértenek abban, hogy ez volt életük legszebb szilveszter éjszakája, és ennél jobban nem is kezdődhetett volna számukra a 2023-as év.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top