nlc.hu
Baba

Ikrek altatása

Kritizálták az anyát, mert külön altatja ikreit – ütősen vágott vissza

Az anya, akit kritizáltak amiatt, hogy külön kiságyba helyezte ikergyerekeit, egy klip megosztásával árulta el az okot.
ikrek

A Virginiában élő Lauren Berty gyakran oszt meg videókat TikTok csatornáján imádnivaló kisgyermekeiről, Shilohról és Ever-Graceről. Ám amikor a harmincöt éves, háromgyerekes anyát többször is kritizálták, amiért éjszakánként külön tartotta a kétéveseket, a babamonitorról felvett videókat töltött fel, hogy ezzel ellenérvvel szolgáljon.

A klipen az látszik, hogy Shiloh és Ever-Grace gyengéden összebújva kezdi az estét, ám később dulakodás alakul ki köztük. Húzzák egymás haját, marakodnak. Mint édesanyjuk hozzátette, az ikrek általában bűbájosak, de akár az éjszaka közepén is képesek összekapni. „Igen, nagyon szeretik egymást, de olykor épp olyan keményen harcolnak” – magyarázza Lauren a Dailymailnek.

A videó jól mutatja a testvéri kapcsolatok két oldalát. „Korábban beszeltem más ikres szülőkkel, mert azon aggódtam, hogy az ikreim utálják egymást” – mondja az édesanya. „Persze kiderült, hogy más tesók élete sem egy örökös rózsaszín álom. Úgyhogy azóta nem csak a jó dolgokat mutatom meg a neten, hanem az árnyoldalakat is, hiszen az ikrek sem tökéletesek.”

Lauren azt meséli, sokszor a babamonitorra sincs szükség, hiszen a szobájából is hallja a civódást. Ilyenkor általában bemegy, hogy segítsen, ám hozzáteszi: nem szabad minden veszekedésbe beleavatkozni. „Segít nekik a konfliktusok megoldásában, és jót tesz a fejlődésüknek” – magyarázza. Mindennek ellenére Lauren azt mondja, hogy az ikrei nagyon közel állnak egymáshoz, és hiányoznak egymásnak, amikor külön vannak. „Az ikrekben éppen az a jó, hogy már kiskorukban rendelkeznek bizonyos szociális készségekkel, amelyeket a legtöbb ilyen korú gyerek még nem fejlesztett ki. Nekik mindig is volt társaságuk. Ugyanakkor érthető, ha szükségük van saját térre is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top