nlc.hu
Baba

Megölelték egymást az újszülött ikrek

Megölelték egymást az újszülött ikrek, miután kikerültek az intenzívről

Az újszülött intenzív osztályon külön voltak öt napig, megható volt látni, amikor újra találkoztak.
Egy ikerpár lábai kilógnak a takaró alól

Miután öt napig külön voltak az újszülött intenzív osztályon, két koraszülött iker imádnivaló módon megölelte egymást, amikor újra találkoztak.

Egészen elképesztő volt – mesélte az ikrek anyukája, a 26 éves Meghan Huston a Today.com-nak. Leültem, és a nővér rám tette Declant. Aztán amikor Rivert is rám tette, ő átkarolta a testvérét. Úgy éreztem, istenem, ez a legaranyosabb dolog a világon.”

megható találkozásról készült videót már csaknem 5 milliószor játszották le. 

Az ikrek a 32. hétre születtek császármetszéssel, és mivel a súlyuk csupán 1,67 és 1,75 kilogramm volt, az újszülött intenzív osztályra kerültek. Húsz napot töltöttek inkubátorban, ebből ötöt külön. Ezután ölelhették meg egymást immár az anyukájuk karjaiban.

Az ikrek azóta már három hónaposak, szépen fejlődnek. Édesanyjuk nem alszik egy-egy óránál többet, miközben a 3 éves fiáról is gondoskodik. Mégis nagyon hálás a fiai megszületéséért, és a megismételhetetlen pillanatért, amikor az ikrek újra egymás mellé kerültek.

Korábban is előfordult már, hogy a találkozásuk után a koraszülött ikrek megölelték egymást, azok a testvérek egy hónapot voltak külön. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top